Het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en we willen allereerst iedereen een gezond en rockend 2016 toewensen. Ook 2016 willen we weer op diverse podia vlammen en zullen we ook nieuwe nummers de zaal in rocken. We trappen af op 9 januari in Apeldoorn bij Artcafe SamSam!

z030-09-01-16-Sam Sam Apeldoorn

Feestdagen

Het einde van het jaar is in zicht en voordat we het weten staan de feestdagen weer voor de deur. Het afgelopen jaar is een goed jaar voor ons geweest, we hebben ons op diverse plaatsen kunnen laten zien en we zijn meerdere malen overgoten met positieve reacties, waarvoor onze dank.
In het begin van 2016 mogen we meteen weer aan de bak in Apeldoorn en Harderwijk. Op dit moment zijn we hard aan het werk om ons repertoire verder uit te breiden en we hopen dat we daar in januari al iets van ten gehore kunnen brengen.

Voor iedereen die ons heeft bezocht en gewaardeerd: prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een rockend 2016 toegewenst.

“We’ll be back just after this message…”

Zomerreces voorbij

Zo, de zomer loopt op het eind, Emerald pakt de instrumenten weer op en maakt zich op voor een nieuw seizoen. Deze week stappen we de oefenruimte weer in. We hopen dit najaar een aantal nieuwe nummers aan het repertoire toe te voegen. Daarnaast gaan we ons klaar stomen voor het optreden op de LesPaul-dag bij Estrado in Harderwijk op 10 oktober.

Clash of the Coverbands (deel 3)

En we zijn door!

Helaas waren we niet als eerste geëindigd, maar onze tweede plaats bij de vakjury is voldoende voor de wildcard voor de volgende ronde. Dus vrijdag 19 juni komen we op voor de halve finales in Luxor in Arnhem!

“Ik kan jullie feliciteren met een Wild-Card voor de Halve Finales van ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2015′. Jullie hebben een goede prestatie geleverd in de Kwartfinales en daarmee een hoop bands achter jullie gelaten en één van de Wild-Cards gescoord.”

Aldus de vakjury