Planning

De afgelopen week hebben we een hoop bevestigingen binnen gekregen waar door onze agenda behoorlijk vol begint te lopen. Super!

Een van de optredens waar wij het meest enthousiast over zijn is toch wel 17 maart op St. Patricksday in Groningen. Een prachtige dag voor een Iers volksfeest in een prachtige stad. Het kan niet anders dan dat dit een succes gaat worden!

Verder is er nog wat verwarring ontstaan over de data op onze agenda. Per abuis is Koningsdag op 26 april gezet, dit moet natuurlijk 27 april zijn. De agenda is aangepast, de poster volgt spoedig.

Kijken of je er bij kunt zijn? Klik hier!

Foutje in de organisatie

Door een kleine communicatiefout in de organisatie is ons optreden in Proeflokaal België in Enschede per abuis geplaatst in Proeflokaal België in Almelo! Dus 24 januari staan we in Almelo en niet in Enschede. Het optreden in Enschede houden we tegoed en zal waarschijnlijk alsnog in april gaan plaats vinden.

Onze excuses voor dit ongemak, dit hadden wij ook niet kunnen voorzien, maar we gaan er evengoed een knallende avond van maken!

Een voorspoedig 2015

Om te beginnen wenst Emerald iedereen een gezond, gelukkig en muzikaal 2015!

Het nieuwe jaar begint voor ons voorspoedig. Er staan een hoop leuke optredens op stapel. Allereerst is er natuurlijk ons optreden van 24 januari aanstaande in Proeflokaal België in Enschede. Gisteren hebben we ons al weer enigszins opgewarmd, over 2 weken zijn we er helemaal klaar voor!
Dan volgt al snel daarop het optreden in De Noot in Amersfoort op 6 februari..

Daarnaast hebben we de volgende opties lopen:

  • 17 maart: vlammen op St. Patricks Day
  • 26 april: knallen op de Prinsennacht in Apeldoorn
  • 9 mei: ons eerste optreden over de grens in Salzbergen bij onze oosterburen
  • 26 juni: rocken in Ommen
  • eind 2015: op herhaling in Almelo

Binnenkort hierover meer informatie.

Tot 24 januari in Enschede!